Natuurlijk Tsjechie

Vakantie naar Tsjechie bij Tsjechoreizen.nl

Boekingstip!

Tsjechoreizen is al jaren hét reisbureau met reizen naar Tsjechie. Bekijk het complete reisaanbod op Tsjechoreizen.nl.

Bekijk de prachtige foto's van Tsjechie
home » kaart

Kaart van Tsjechie

Hieronder is het mogelijk om de kaart van Tsjechie interactief te bekijken. Door het handige google maps is dit een fluitje van een cent geworden. Door op de kaart te klikken (linkermuisknop) kun je met het 'handje' de kaart verplaatsen, en op deze wijze een ander gebied bekijken. Met het plus-teken (+) en het min-teken (-) kun je inzoomen en uitzoomen op de kaart. Dit kan tot op detailniveau. Verder kun je nog schakelen tussen de map met straten en de satelliet replica Tag Heuer Formula 1 cheap christian louboutin shoes , beide kijkopties zijn tevens tegelijk mogelijk. Meer standaard mappen en kaarten van Tsjechie vind je in de rubriek 'Mappen en Kaarten'.

Interactieve Landkaart via Google Maps

Van Nederland naar TsjechiŽ op 4 wielen

Ga je TsjechiŽ bezoeken, doe het dan met de auto! TsjechiŽ is niet alleen een mooi land om in rond te rijden maar ook de weg ernaar toe kan mooi zijn!

Reizen door Duitsland

Waar je ook in Nederland vertrekt je zal toch een heel stuk door Duitsland moeten rijden. Dat is goed nieuws! In Duitsland vind je altijd goed onderhouden wegen en kan je hoge snelheden halen op de autosnelwegen. Kijk ook genoeg uit je raam tijdens deze reis want veel van deze Duitse wegen zijn gelegen in mooie groene heuvelachtige gebieden. Hier is een kleine greep uit mogelijke stopplaatsen:

  • » Leipzig: Wanneer je richting Praag rijdt.
  • » Regensburg: Indien je vanuit het zuiden van Nederland vertrekt of je bestemming wat zuidelijker ligt, kan je deze sprookjesachtige en goed bewaarde stad bezoeken.
  • » Kom je helemaal uit het Noorden van Nederland, dan kan een leuke stopplaats Bremen zijn, gezien zijn niet al te grote omvang maar toch gezellige culturele sfeer!

Aankomen in TsjechiŽ

Als je na ongeveer 900km dan in TsjechiŽ aankomt mag je al direct weer wat afremmen op de autosnelwegen want hier geldt een maximum snelheid van 130km/u. Het landschap is nog altijd om van te genieten met zijn afwisselende laagvlaktes, grotten, ondergrondse rivieren en adembenemende zandsteenformaties. Bereid je wel voor op het feit dat ze in TsjechiŽ nog altijd gebruik maken van tol. Auto's tot 3500kg hebben een tolvignet nodig, dat je kan kopen voor een periode van 10 dagen, 1 maand of 1 jaar. TsjechiŽ kent ook een echt landklimaat, daar moet je niet alleen jezelf van aangepaste kledij voorzien maar ook je voorzien auto van het aangepaste model van autobanden. Winterbanden zijn in TsjechiŽ verplicht vanaf 1 november tot 1 april.