Natuurlijk Tsjechie

Adverteer op deze locatie

Boekingstip!

Hier komt een stuk tekst waar een adverteerder zich in één of enkele zinnen kan presenteren.

Bekijk de prachtige foto's van Tsjechie
home » adverteren

Adverteren op Natuurlijk Tsjechie

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden rond adverteren door te nemen.

Adverteren kan al vanaf €15,- per maand. Hierbij kun je denken aan een tekstlink in de rubriek 'Populaire reisbureaus' of in de box 'Boekingstip'. Ook kun je een banner of tekstlink van het bedrijf (reisbureau, camping, hotel, etc) op een willekeurige pagina naar wens laten plaatsen. Zie enkele voorbeelden verspreidt over deze pagina.

Over Natuurlijk sjechie

Natuurlijk Tsjechie is een uitgebreide toeristische website; opgezet door enkele grote liefhebbers van het land. De website bevat meer dan 100 pagina's met informatie, prachtige foto's en video's; allemaal gebaseerd op onze eigen reizen naar het land. De website is opgezet met het doel om vakantiegangers die naar het prachtige Tsjechie gaan goed te informeren over de diverse bestemmingen en attracties binnen Tsjechie. Je vindt hier informatie over de steden en dorpen, de mooie gebergten en de streken van Tsjechie. Ook vind je hier algemene informatie over het land, over de kosten van een vakantie, tips, en over de activiteiten die er mogelijk zijn. Een groot deel van de website beschrijft de diverse prachtige en vooral heilzame kuuroorden in Tsjechie.

Maandelijkse statistieken

Natuurlijk Tsjechie wordt maandelijks gemiddeld door ruim 3.000 reizigers bezocht. Gezamenlijk bekijken zij gemiddeld meer dan 8.000 pagina's op deze website. Bekijk hier de uitgebreide website statistieken.

Adverteren

Natuurlijk Tsjechie geeft adverteerders de mogelijkheid om op bepaalde locaties op de website, binnen bepaalde pagina's te adverteren. Dit kan met zgn. 'beeldadvertenties' en 'tekstadvertenties'. Het is mogelijk om met verschillende bannerformaten te adverteren op deze website. De meest gangbare (beeld) advertentieformaten zijn: 180x150px, 200x200px, 468x60px, 234x60px en 160x600px. Afwijking op deze formaten is in overleg mogelijk en zelfs aan te raden, omdat het altijd leuk is om 'fris en fruitig' uit de hoek te komen.

We hebben momenteel de 200x200px banner positie beschikbaar op de hoofdpagina van Natuurlijk Tsjechie. Je kunt hier adverteren voor €20,- per maand bij afname van 1 jaar. Deze positie kan ook sitewide (op elke pagina van de website) worden afgenomen voor €35,- per maand.

Meer informatie

Wil je adverteren of wil je meer informatie rond adverteren neem dan contact met ons op of stuur direct een e-mail naar: info@natuurlijk-tsjechie.nl

Adverteer op deze locatie