Natuurlijk Tsjechie

Vakantie naar Tsjechie bij Tsjechoreizen.nl

Boekingstip!

Tsjechoreizen is al jaren hét reisbureau met reizen naar Tsjechie. Bekijk het complete reisaanbod op Tsjechoreizen.nl.

Bekijk de prachtige foto's van Tsjechie
home » nieuws

Harrachov ’s werelds goedkoopste skiresort

Auteur: admin

mei 1 st

0

Goedkoop skiën doe je in Oost-Europa, blijkt uit een recente lijst die Price of Travel samenstelde. Deze budgetreiswebsite zet de tien goedkoopste skiresorts ter wereld op een rijtje. Price of Travel vergeleek in totaal 33 skiresorts op hun prijs en lette daarbij op transport-, accommodatie- en skiliftkosten en de prijs van een skiuitrusting. Op zijn website plaatste Price of Travel onder meer ook de duurste ski- en wintersportresorts.

Op nummer 1 van de goedkoopste skiresorts ter wereld eindigde het skiplaatsje Harrachov in Tsjechie. Harrachov is één van de bekendste skiresorts in Tsjechië en ligt in het Reuzengebergte op zo’n 135km ten noordoosten van Praag. Het is het op twee na grootste skigebied van het land en erg populair onder zowel skiërs en snowboarders. Vooral de vele après-skimogelijkheden worden erg goed gewaardeerd. Op nummer 2 staat een andere Tsjechische bestemming: Zelezna Ruda in het Boheemse Woud tegen de Duitse grens aan (richting München). Dit skigebied is vooral erg goed voor beginners.

Weten welke andere bestemmingen in de top 10 goedkoopste skigebieden voorkomen, lees dan het artikel op Telegraaf.nl.

Interessant bericht? Meld je aan op de RSS feed om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Je kunt mij ook volgen op Twitter.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment