Natuurlijk Tsjechie

Vakantie naar Tsjechie bij Tsjechoreizen.nl

Boekingstip!

Tsjechoreizen is al jaren hét reisbureau met reizen naar Tsjechie. Bekijk het complete reisaanbod op Tsjechoreizen.nl.

Bekijk de prachtige foto's van Tsjechie
home » nieuws

15 miljoenste Skoda opgeleverd

Auteur: admin

februari 23 rd

0

Skoda heeft een klein feestje gevierd, want onlangs werd in de fabriek in Mladá Boleslav (Tsjechië) de 15 miljoenste Skoda gebouwd. Het ging in dit geval om een Octavia die dienst gaat doen als VIP-auto bij het Skoda Technology Center in het Tsjechische Cesana.

‘Het voltallige Skoda team is enorm trots op deze mijlpaal’ aldus Prof.Dr. h.c. Vahland, Skoda’s directievoorzitter. ‘De productie van 15 miljoen auto’s staat symbool voor de geweldige ontwikkeling van ons merk. We bouwen al 118 jaar voertuigen, en sinds 1905 bouwen we auto’s. Hiermee scharen we ons onder de automerken met een rijke historie’, aldus Vahland.

Deze nieuwe Octavia onderstreept de groeistrategie van Skoda, in 2018 wil Skoda wereldwijd minimaal 1,5 miljoen auto’s per jaar verkopen. Met de onlangs geïntroduceerde Citigo en Rapid, en de binnenkort te introduceren nieuwe Octavia, is de start van Skoda’s grootste modeloffensief ooit, een feit. In 2013 introduceert Skoda in totaal 8 nieuwe of vernieuwde modellen.

De aantallen lopen vooral de laatste jaren snel op. Begin 2012 stond de teller op 14.000.000 en een goed jaar later is de vijftien miljoenste Skoda al geproduceerd. Vorig jaar verkocht Skoda een recordaantal van 939.200 auto’s.

Vanwege de 8 nieuw te introduceren modellen, en het behalen van de mooie mijlpaal, de verkoop van de 15 miljoenste auto, heeft Skoda feestelijke voordeelkortingen voor nieuwe kopers. Zo is er naast de inruilkorting van €500 ook op bepaalde modellen een rentevrije 50/50-actie van toepassing waarbij je bij aankoop 50% van de waarde betaalt (de rest later verspreidt over 12 maanden rentevrij). Sommige modellen krijgen gratis een extra luxe interieur, andere modellen prachtige lichtmetalen velgen.

Interesse in een Skoda? Vraag een brochure of proefrit aan voor de Fabia, de Octavia, de Superb Combi of de Yeti.

Interessant bericht? Meld je aan op de RSS feed om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten. Je kunt mij ook volgen op Twitter.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment